Monday, November 4, 2013

Suguküpsus ja Türi linnasaun

Tänane Hingedepäev on raske ja valus, panin küünla.... Otsustasin sellele mitte mõelda ja aiatööde käigus hakkas mind kummitama üks vana seiklus...
80dad ja seekord tegevuspaigaks Kevadpealinn Türi. Türi linnas oli saun, kus onud tädid käisid ennast pesemas ja kõvematel onudel oli diplomaatkohvrites kaasas ka 4 õlut- 4pack siis. Mina käisin saunas isaga ja mul olid seal omad ülesanded nagu isa selja pesemine ja pesukaussidesse vee laskmine. Aga see kõik oli liiga ilus, et jäädagi kestma. Saunaskäigule andis lõpliku hoobi mõtteline ja osalt ka bioloogiline mehistumine. Ühel kaunil sügispäeval selgus karm tõsiasi, et edasised saunateed tuleb ette võtta iseseisvalt! Põhjus selleks oli konkreetne, käega kubet kobades oli 100% kindel,et nüüd on karvad peal ja sellised mehed käivad saunas ise.
Olles eelnevalt kurssi viinud ka oma esivanemad, seadsin ma oma maskulliinsusest punetava ja esimeste karvadega kaetud suht hapra raami Türi linna ühissauna poole teele.
Üsna korralikult laiali okstega siseneti saunamajja, kus piletitädi mind puuris sellise pidevalt ilma ehk regulaarne näoga ja määgis, et kas ma olen üksi. Vastus kõlas värskest karvapuhangust tulenevalt miskit taolist,et meeste käest küsitakse, kas olete täna üksi. Mutil jooksis selle peale ülemine kõvaketas nii kokku,et ilmselt poleks ka 3 restarti aidanud.
Nonii poehali, riietusruumis oli üks härra ennast juba väga korda häälestanud ja ilmselt oli tal diblokas ka miskit haljamat kaasas või lihtsalt juba päevast korralik põhi all. Igastahes pellerist väljudes teatas ta,et kotid on puhtad ja räme see isu on peal. Türi 80date olusid arvestades võis ta oma kirgedele isegi sel õhtul mingi suht reaalse väljundi leida.
Pesuruumis oli kohe selge, et II Maailmasõjas valel poolel sõdinud härrasmehed on täna enamuses. Meenus lasteaia luuletus, kiliseb ja koliseb, lonkab ja möliseb. Kätega vehkimist ja blatnoide sarnast möla tuli nagu maki lindilt. Mulle meenus see, et see vanade sõjapeerude terror laval vajab minusuguse suguküpse võitleja sekkumist. Vastupanuliikumisprogrammi koondnimetuseks sai Joppen Puhh. Lasin pesukausi vett täis ja kerisin leiliruumi. Oi milline kuldhammastega bratva mulle seal vastu rõõlas Räägiti elust ja kuidas kõik persses on ja kuidas vanasti osad asjad ikka polnud persses ja kes tuleks maha lasta ja kelle vanematega tuleks ümberseksimise kohapealt ühendust võtta. Minu kõrval istunud härra rebis ootamatult ilge rohekolli ninast kurku ja üsna oodatult liikus see makku edasi, julgesin poetada,et nii vist saab õhtuks kõhu täis, ilmselt ei saanud tont päris lõpuni aru või toimus tal pööningul viimane appdeit 10a tagasi, aga ta naeratas mulle ja rögises,et zajebiss maltshik. Leili taoti ikka ilusti nii,et mu esimesed karvad hõõgusid, mõtlesingi,et perkele küll krdi muuseumi eksponaadid, varsti saab asjad selgeks. Nii, kaader keris pesuruumi oma konnasilmi leotama ja aeg oli tegutsema hakata. Keris oli suur nagu Baruto selg ja krt kõrgel, pässid viskasid sinna suht õrnalt ja laksu tuli koledasti.
Pesuruumist kostus hingeldamist röginat ja kellegi emaga lubati vahekorda astuda kuna pesukausi sang murdus ära. Nii, võtsin jõu kokku ja tõstsin kausiga vett peakohale ja valasin kerisele tühjaks, tramaivõi see oli lahe. Lasin kõhuli põrandale ja roomasin ukseni, mis õnneks polnud kaugel. Libisesin kangelaste eest läbi ja jäin eemale etendust jälgima. Ilusa laulu ja sirge seljaga kapati leili ja uks paugutati valju jope ema saatel kinni. Hakkasin lugema 1..2..3 kusagil 9 juures olid need puujalgadega karud jõudnud ilmselt lavapingi 3dale kihile potsatada ja seal lõi hinge kinni. Joppa Kolla kus siis kutsuti kõik suguelundid appi ja mida kõike nendega ja kuhu teha saab. Oleks mul trussarid jalas olnud, oleksin ma need ilmselt naerust täis lasknud. Türber küll uks lendas lahti ja tulipunane pasarahe lendas sealt välja, rabelesid nagu oleks mõlaga mööda kotte saanud ja lubati vahekorda astuda Türi linnapea, siis sauna juhataja ja lõpuks kütja emaga. Kuivatasin oma suguküpse raami ära ja kerisin vaikselt kodu poole. Sõja võitmiseni oli veel pikk tee minna, aga esimene korralik lahing oli antud. Eesmärk pühendab abinõud...

No comments:

Post a Comment